6. sæson af iCarly

Home | 6. sæson af iCarly

Sjette og sidste sæson af iCarly begyndte på Nickelodeon den 24. marts 2012. Den 17. maj 2012, blev det meddelt, at denne sæson bliver den sidste sæson af iCarly, og seriens finale vil blive sendt i november 2012. . Men Nickelodeon har meddelt at fra og med episoden “iShock America” ​​starter der en ny sæson. iCarly vist sin episode nummer 100, som er den første af alle Dan Schneider shows, som når op på 100 episoder.

Derefter beder Sam dem om at huske på, at tid, hvor de kom der i lejligheden. Derefter lader Bushwell Carly og Spencer (udklædt som Doc Brown fra Tilbage til fremtiden filmene) blive boende, og siger, at han kender fremtiden, hvor der er en “fremtidig episode af iCarly” om deres børn (Freddie og Carlys eller Freddie og Sams) . Derefter bliver T-Bo vist inde i en kæmpe flyvende boble og transporterer dem alle i det. Episoden ender med skærmen sige “aprilsnar!”.

One Direction udfører sangen “What Makes You Beautiful” i iCarly studiet. (Sam fatter sympati for Zayn Malik , mens Gibby fortæller Niall Horan og Louis Tomlinson, at han giver god fodmassage). Efter Harry Styles drikker fra Carly’s vandflaske, bliver han syg. Carly tager sig af Harry, og han er stadig i sengen efter en uge, meget længere end da Carly var syg. Sam mener, at Harry faktisk ikke er syg mere, og bare vil have opmærksomhed. Liam Payne meddeler, at drengene bliver nødt til at aflyse deres shows i San Francisco , hvis Harry ikke bliver bedre snart, så Liam, Zayn, Niall og Louis diskuterer med Carly, Sam og Freddie hvad man skal gøre for at få Harry ud af sengen. Freddie siger, at Harry kan få det bedre, hvis han troede, at han blev smidt ud af One Direction og blive erstattet af Gibby. Da han ser Gibby optræde med Liam, Niall, Louis og Zayn, bliver Harry chokeret over, hvor slem Gibby er til at synge og danse, og siger, at han har det bedre. Episoden ender med One Direction, udfører “What Makes You Beautiful” på iCarly.

I mellemtiden, åbner Sam og Gibby en hemmelig restaurant ved navn Gibby har i kælderen på skolen. Bully Billy Boots, chikanerer og irriterer Gibby. Sam forsøger at tage brodden af situationen ved at sende Gibby på en tur og forsøger at tale med Billy, men da Gibby vender tilbage, angriber Billy ham og Sam slår Billy med en smør-sok. Den næste dag fortæller Billy Mr. Howard om restauranten og håber, at den bliver lukket ned. Selvom Principal Franklin, som selv er en af Gibby’s kunder, er enig i, at restauranten overtræder skolens regler, men han giver Sam og Gibby lov til at holde gang i restaurant i hemmelighed, så snart Mr. Howard er ude af hørevidde.

Da Nevel finder ud af det, klæder han sig ud som en lilla robot og giv den “iCarly’s” slik, som ændrer deres stemme, og opfører sig mærkelig overfor mange mennesker. På grund af dette, deler de sig op for at finde ud af, hvem den lilla robotten er.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet dior tassen dior zonnebril dior online