Erin Gray

Home | Erin Gray

Erin Gray (Honolulu, 7 januari 1950) is een Amerikaans actrice. Na acteerervaring opgedaan te hebben in verschillende televisiefilms en -series debuteerde ze in 1979 op het witte doek met een naamloos rolletje in Winter Kills. Sindsdien verscheen ze in meer dan twintig andere films, meer dan 35 inclusief televisiefilms.

Gray speelde behalve in films ook in meer dan 175 afleveringen van verschillende televisieseries riddell uniforms football. Haar omvangrijkste rollen hierin waren die als Wilma Deering in de sciencefictionserie Buck Rogers in the 25th Century (32 afleveringen) en (met name) die als Kate Summers Stratton in de sitcom Silver Spoons (116 afleveringen). Gray was te zien in eenmalige gastrollen in onder meer Maude, Magnum, P.I., Fantasy Island, L.A. Law, Jake and the Fatman, Evening Shade, Murder, She Wrote, Hunter en Burke’s Law.

Gray trouwde in 1991 met acteur Richard Hissong, haar tweede echtgenoot. Samen met hem kreeg ze dat jaar dochter Samantha Gray Hissong glass bottled water brands. Ze was op dat moment al moeder van de zoon die ze kreeg tijdens haar eerste huwelijk met Ken Schwartz (1968-1990).

*Exclusief 15+ televisiefilms

*Exclusief eenmalige gastrollen

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet dior tassen dior zonnebril dior online